Mijn Diensten

Hieronder treft u een overzicht aan van de diensten die ik aanbied.


Financiële boekingen

Beau Azia administratie kan alle financiële boekingen voor uw bedrijf bijhouden. Hierdoor heeft u op elk moment zicht in de financiële positie van uw bedrijf. Wanneer ik uw boekhouding verzorg, dan kunt u deze direct doorspelen aan uw accountant of de belastingdienst.


Verwerking bank- en giroboek

Uw bank- of giroboek is een belangrijk onderdeel van uw gehele administratie. Aangezien het aantal mutaties snel kan oplopen is het aan te raden om deze dagboeken regelmatig bij te laten houden. Ik kan er voor zorgen dat uw bank- en giroboek altijd up to date zijn!


Verzorging omzetbelasting

Ondernemers zijn verplicht om een degelijke administratie bij te houden. Dat geldt natuurlijk ook voor de omzetbelasting. Om de aangifte van uw omzetbelasting correct te laten verlopen kan ik de volledige administratie van uw omzetbelasting voor u regelen.


Debiteurenbewaking

In elke onderneming komen afnemers voor die uw betalingstermijn negeren. Het te laat of zelfs niet betalen van uw facturen kan vervelende gevolgen hebben voor uw financiële positie. Mijn debiteurenbewaking probeert op correctie wijze dergelijke situaties te voorkomen.


Kas administratie

Het bijhouden van een goede kas administratie is belangrijk. Het administreren van alle contante betalingen die via de kas lopen kan ik voor u regelen. Beau Azia administratie verzorgt een snelle en systematische afhandeling van al uw kasstromen.


Facturering

Uiteraard kan ik ook de facturering voor uw bedrijf verzorgen. Al uw facturen tijdig worden verzonden en daarnaast zorg ik er voor dat alles direct keurig in uw boekhouding wordt verwerkt. Beau Azia administratie neemt u alle boekhoud werkzaamheden uit handen.


Beau Azia Administratie in het kort

Beau Azia Administratie is een administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf in de regio IJmond. Ik zorg er voor dat uw administratie altijd op orde is en dat u deze zo kunt aanleveren bij uw accountant. Ik verzorg onder meer: uw financiële boekingen, de verwerking van uw bank- of giroboek, omzetbelasting, debiteurenbewaking, kasadministratie en facturering.

Privacy Policy | Disclaimer

Contact